Haspolat’da yine uyuşturucu madde bulundu…

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Haspolat bölgesinde bir eve yapılan aramada bulunan centetik cannabionit türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Udenna Nwokesi tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik Ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor, huzurda bulunan zanlının ---- Haspolat da bulunan ikametgâhında yapılan aramada salon içerisinde bulunan orta masası üzerinde 1 adet içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara ile beyaz kâğıt içerisinde bulunan yaklaşık yarım gram ağırlığındaki centetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve zanlının konu uyuşturucu maddeyi almış olduğu kişinin arandığını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğlu huzurunda verilen şahadet üzerine zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.