YİNE DEREBOYU YİNE KAZA 

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Buakşam saat 22:30 raddelerinde eğlence yerleriyle meşhur Dereboyu diye de anılan Osman Paşa Caddesinde Cadının Barı isimli bar önünde korkunç bir kaza meydana geldi. 4 aracın  birbirine çarpmasıyla meydana gelen kazanın sebebi henüz anlaşılamadı . Kaza sonucu Toyota marka bir araçta ciddi hasar meydana gelirken diğer araçlarda az miktarda maddi hasar meydana geldi. 

POLİS OLAY YERİNDE

Kazanın olmasının hemen ardından olay yerine gelen Polis trafik ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini tesbit edebilmek için soruşturmasını sürdürmektedir. 

OSMANPAŞA CADDESİ KISMEN TRAFİĞE KAPATILDI

Osman Paşa caddesinde meydana gelen kaza sonucu Tenay Kuruyemişleri ile Limasol Bankası arasındaki kısım trafiğe kapatıldı. 

Ayrıntılar polis soruşturması sonrasında .....



KAZA NASIL OLDU :

Kaza, Erden Saygı’nın kontrolündeki GM 110 plakalı araç ile eski Pronto çemberinden Meclis istikametine seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle duramayıp önündeki Ali Hüseyin Candar kontrolündeki GR 356 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi. 

GR 356 plakalı araç arkadan GM 110 plakalı aracın çarpması sonucu önünde seyir halinde olan Cengiz Özismail kontrolündeki FZ 502 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Erden Saygı ise aracıyla karşı şeride geçerek ters istikametten gelmekte olan Burcu Tarıman kontrolündeki LK 726 plakalı araca çarparak durabildi.

Kazada hafif yaralanan Erden Saygı olay yerine gelen ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Saygı’nın durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazada 4 araçta da maddi hasar meydana geldi.