Yalnız Değilmiş

Boz Bey Kebap Lahmacun salonundan para çalan Ramazan Yılmaz’ın suç ortağı tespit edildi

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Gaziantep Boz Bey Kebap Lahmacun salonuna girerek içerde bulunan 60 TL parayı çaldığı gerekçesi ile tutuklu bulunan zanlı Remzi Yılmaz’ın suç ortağı olduğu ortaya çıktı. Zanlı Yılmaz’ın Değirmenlik bölgesinde restoranda meydana gelen hırsızlık suçundan dolayı tutuklanan İbrahim Hakan Gök ile birlikte hareket ettiği ortaya çıktı. Polis zanlı Gök ile Yılmaz’ı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarttı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI
Polis, zanlılar Remzi Yılmaz ve İbrahim Hakan Gök’ün, Lefkoşa’da meydana gelen “Ev açma sirkat” , “Kasti hasar” suçlarından dolayı tutuklandıklarınısöyledi. Zanlılar Remzi Yılmaz ve İbrahim Hakan Gök’ün Lefkoşa Surlar içinde faaliyet gösteren, Gaziantep Boz bey Kebap Lahmacun isimli restoranın, camını kırarak içeri girdiklerini ve dükkân içerisinde kutuda bulunan 60 TL para ve bir uydu alıcısını çaldıklarını belirten polis,zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Polis, ayrıca zanlıların 5 ayrı iş yerine daha girdiklerini tespit ettiklerini ifade etti. Mahkeme kararı ile tutuklu bulunan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını açıklayan polis, davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.

HER HAFTA POLİSE GİDECEKLER
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek imza atılması ve birer kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar verdi.

Kaynak: Star Kıbrıs