Evrim KAMALI

Kıbrıs Manşet Özel Haber


Uyuşturucuyu Kustu!


Ercan Havaalanı’ndan yakalanmamak için tasarrufunda bulundurduğu uyuşturucu maddeyi yutarak giriş yapan zanlı Bülent Kördöl rahatsızlanmasının ardından polise yakalandı. Tutuklanan zanlı bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Fadıl Metin olayla ilgili bulguları aktardı. Metin huzurda bulunan zanlı Bülent Kördöl’ün 16 Mart tarihinde 14.00 raddelerinde ülkemize Ercan havaalanından giriş yaptığını ancak tasarrufunda bulundurduğu içerisinde yaklaşık 4 gram ağırlığındaki eroin türü uyuşturucu madde olan paketi polise yakalanmamak için yuttuğunu söyledi. Polis zanlının daha sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve orada uyuşturucu madde olan paketi kustuğunu belirtti. Polis olayın akabinde durumun polise bildirilmesi üzerine zanlının tutuklandığını ve konu uyuşturucu madde paketinin tespit edilerek emare yapıldığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını ve zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.