TECAVÜZE 7 YIL


25 Eim 2014 tarihinde kaldırım üzerinde yürüyen Ukraynalı N.K.Y. isimli kıza saldıran ve cinsel tecavüzde bulunan 27 yaşındaki sanık Abdullah Yasin can dün mağusa ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı.

 PARMAKLARINI VAJINASINA SOKMUŞTU...

Sanık Abdullah Yasin Can, 25 Ekim 2014 tarihinde erdoğan Acar Caddesi'nde baş harfleri N.K.Y. olan ve nişanlısının yanına yürüyerek gitmeye çalışan Ukrayna uyruklu kızın yanına aracı ile gelerek "Arabaya gel" diyerek ısrar etmiş, ancak kız "Hayır" diye cevap vermişti. Sanık Can, aracını park edip, koşarak kızın yanına gelmiş ve kızın ellerini tutarak giydiği külotlu çorabı yırtmıştı. Akabinde Sanık Can, 3 parmağını müştekinin vajinasına sokarak cinsel saldırıda bulunmuştu. 
Sanık Can'ın elinden kurtulmaya çalışan kız yere düşmüş ve sanık Can parmaklarını kızın vajınasına sokmaya devam etmiş ve omuzundan ısırmıştı. Olayın ardından nişanlısı ile birlikte polise gidip şikayetçi olmuşlardı.

HAKKI"İNSANLARIN SOKAKTA ÖZGÜRCE, TEDİRGİN OLMADAN YÜRÜMELİDİR...

davanın kararını okuyan Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Peri hakkı, sanık Abdullah Can'ı aleyhine getirilen davalardan suşlu bulunarak mahkum ettiğini açıkladı.

Hakkı, sanık Abdullah Can'a verilecek en uygun cezanın hapis cezası olduğu kanaatine vardıklarını belirterek, sanığı 7 yıl hapse mahkum etti.