TECAVÜZDEN YARALAMAYA

Telefon hırsızlığı suçundan tutuklanan Nijeryalı zanlının ülkenin üç bir tarafından işlemediği suç kalmadığı ortaya çıktı
Tamir edeceği vaadiyle arkadaşlarından aldığı iki cep telefonunu satıp parasını cebe atan Nijerya uyruklu IsıkhuemenUnuane’ninkabarık suç dosyası dudak uçuklatıyor. Gazimağusa’da yaralama, hırsızlık, ciddi darp, uyuşturucu madde bulundurma, kavga, rahatsızlık verme, geceleyin ev açma suçlarından hakkında davalar bulunan zanlının, Lefkoşa’da hırsızlık, Girne’de yine yaralama ve uyuşturucu suçlarından dava dosyası bulunduğu öğrenildi. Son olarak Lefkoşa’da emanet aldığı telefonları satarak sahtekarlıkla para temin eden zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

DOYASI KABARIK
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen teminat duruşmasında soruşturma amaçlı üç gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı açıklandı. Polis, zanlının 13 Ağustos tarihinde arabasının döşemesini yaktıkları gerekçesi ile SamuelUdeh ve JoshuaAugustine’ne ait Nokia Lumia ve Samsung S5 marka telefonlarını tamir edeceğine söyleyip aldığını, ancak telefonları Sevgi İletişim isimli işyerine vererek 300 TL para temin ettiğini söyledi. Polis zanlının Gazimağusa ve Lefkoşa’da soygun, ciddi darp, uyuşturucu, yaralama ve ırza geçme gibi birçok davasının bulunduğu belirterek, ilerde görüşülecek davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kaynak: Star Kıbrıs