Market Fareleri Yakalandı

Evrim Kamalı 
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Gönyeli’de faaliyet gösteren Snake isimli marketten içki çalan zanlılar Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer tutuklanarak bugün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kenan Harun Özdemir olayla ilgili bulguları aktardı. Özdemir huzurda bulunan zanlılar Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer’in 2017 Mart ayı içerisinde Gönyeli’de faaliyet gösteren Snake Of Licance isimli iş yerinin yan tarafında bulunan deposuna girerek toplam değerleri 1150 TL olan 46 adet vodka şişesini çaldıklarının tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli gördüğü zanlıları takibe aldığını ve zanlıların çalmış oldukları içkilerin bir kısmını sakladıkları yerden almaya çalıştıkları esnada suçüstü yakalandıklarını ifade etti. Polis memuru Kenan Harun Özdemir tutuklanan zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini, çalmış oldukları 46 adet vodkanın 10 âdetini Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir markete sattıkları itirafında bulunduklarını belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, halen aranmakta olan emareler olduğunu belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.