Market Fareleri Teminata Bağlandı

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Gönyeli’de faaliyet gösteren bir marketten işki çalan zanlılar Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer teminata bağlanmak üzere bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Seyit Gözügüzel olayla ilgili bulguları aktardı. Gözügüzel huzurda bulunan zanlılar Talat Yalçın, Halil İbrahim Öztırak ve Mahmut Ezer’in 2017 Mart ayı içerisinde Gönyeli’de faaliyet gösteren Snake Of Licance isimli iş yerinin yan tarafında bulunan deposuna girerek toplam değerleri 1, 150 TL olan 36 adet vodka şişesini çaldıklarının tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlı Öztırak’ın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirterek zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber birer kefilin 10’ar bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.