Kredi Kartları Kimin?

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Alayköy'de 6 -11 Temmuz 2016 tarihleri arasında meydana gelen "Hile ile hırsızlık ve Sahtekârlıkla kredi temini " suçlarından methaldar olan zanlı Anıl Gökcecik tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Serkan Numan olayla ilgili bulguları aktardı. Numan, huzurda bulunan zanlı Anıl Çökcecik’in 6-11 Temmuz 2016 tarihinde 21 raddelerinde Red Love isimli gece kulübüne müşteri olarak giden zanlı Anıl Gökcecik’in, söz konusu gece kulübünde yapmış olduğu toplamda 12.975 TL harcamalara karşılık olarak konu işletmenin Banka hesabına bağlı post cihazından cep telefonu aracılığı ile kredi kartı hesabı bulunan ve henüz tespit edilemeyen kişilerin bilgilerini kullanarak işlem yapıp 3.400 TL nakit para aktarmak sureti ile “Hile ile Sirkat ve Sahtekarlıkla Kredi Temini” suçlarını işlediğini söyledi. Polis zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek soruşturma maksatlı 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemeden söz alan zanlı Gökcecik kartların kendisine ait olduğunu fazla harcamalarında ötürü kartının bloke olduğunu gün itibari ile hesabına gelecek olan para ile mağduriyetleri karşılayacağını söyledi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadet ve beyanları değerlendirerek soruşturmanın salimen yürütülmesi ve suç varsa ortaya çıkması için zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.