Kızgın Nişanlı Yargılanacak

Kıskançlık krizine giren Gökhan Polat nişanlısını ciddi şekilde darp edip dişini kırdığı gerekçesi ile mahkemeye çıkarıldı

Kıskançlık krizine giren 28 yaşındaki Gökhan Polat, sokak ortasında tartıştığı nişanlısını ciddi bir şekilde darp edip, dişini kırdı. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

YÜZÜNÜ YUMRUKLADI, DİŞİNİ KIRDI
Vahim zarar ve ciddi darp suçlarından tutuklanan zanlının 28 Ağustos saat 22.30 sıralarında Lefkoşa-Çağlayan bölgesinde kıskançlık yüzünden tartıştığı nişanlısı D.S’nin burnuna ve dişine yumruk atarak bir dişinin kırılmasına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp ettiği açıklandı.Polis, zanlının aynı gün gözaltına alındığını, ifadesinde suçunu kabul ettiğini dile getirdi. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, KKTC vatandaşı olan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

KEFALET VE NAKİT TEMİNATLA SERBEST
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının tutuksuz yargılanmasına, bu amaçla mahkeme veznesine 5 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile serbest kalmasına karar verdi.  

Kaynak: Star Kıbrıs