Kaymaklı’da Uyuşturucu Operasyonu

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

 K.Kaymaklı da bir eve yapılan baskında bulunan 2 gram sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Karapaşa bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram huzurda bulunan zanlı Mehmet Karapaşa’nın K.Kaymaklı’da ki ikametgâhında yapılan aramada zanlıya ait yatak odası içerisinde komodin çekmecesinde ağzı açık 1 paket yaklaşık 1,5 gram ile beyaz kâğıda sarılı yaklaşık yarım gram sentetik cannabionit bulunduğunu söyledi. Polis ayrıca konu komodin çekmecesinde 1 adet dijital terazide bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirten polis zanlının vermiş olduğu gönüllü ifade doğrultusunda aranan bir şahsın olduğunu söyledi. Polis memuru Ahmet Bayram zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.