Karısının İki Koluna Da Sapladı

Eşiyle tartışırken öfkesini alamayan Muradov, 23 sandimlik bıçakla saldırıya geçti

Türkmenistan’da Kuzey Kıbrıs’a çalışmak için gelen genç çifti, Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesinde oturdukları evde yaptıkları tartışma az kalsın aile faciasıyla sonuçlanıyordu. İddialara göre, önceki gün meydana gelen olayda Gadam Muradov isimli şahıs, tartıştığı eşi A.A’yı (K­23) ciddi şekilde darp edip bıçakla yaraladı.
Türkmenistan uyruklu Gadam Muradov şikâyet üzerinde dün sabah tutuklandı. Zanlı öğlen saatlerinde ise teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Küçük Kaymaklı bölgesinde 26 Mayıs tarihinde meydana gelen olayda ev içerisinde eşi A.A (K­23) ile tartışan zanlının 13 santim uzunluğundaki bıçakla eşinin sağ ve sol kollarının iç kısmını yaraladığını söyledi.

Kadın isterse koruma verilecek…
Polis, zanlının eşini ciddi bir şekilde darp ettiğini de belirterek, zanlının dün sabah saatlerinde gözaltına alındığını açıkladı. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, Türkmenistan uyruklu zanlının ülkede çalışma izinli olduğunu ifade ederek, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Musa Avcıoğlu, aktarılan bilgiler üzerine genç kadının koruma isteyip istemediğini sordu. Polisin hayır cevabı üzerine Avcıoğlu, polisin bu hususa dikkat etmesini, gerekirse koruma çıkarmasına direktif verdi. Avcıoğlu, zanlının teminat şartlarını ise yurt dışı çıkış yasağı, hafta da bir gün polis karakoluna giderek imza atması ve bir kefilin 30 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması olarak belirledi.

Diyalog: Melin DOBRAN