Kardeşinin Aracını Kalbura Dönüştürdü

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Luricina köyünde önceki gece yarısı meydana gelen “Kanunsuz Ateşli Silah Tarrufu, Taşıma, Kanunsuz Patlayıcı Madde Tasarruf Taşıma, Meskun Mahalde Ateş Açma Ve Kasti Hasar” suçundan methaldar olan zanlı İsmail Karaböcek tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Akıncılar Polis Karakolunda görevli polis memuru Şit Güneş Olayla ilgili bulguları aktardı. Güneş huzurda bulunan zanlı İsmail Karaböcek’in 10 Ekim tarihinde, saat 23.30 sıralarında, Akıncılar köyünde bulunan Atatürk Caddesi'nde, aralarında özel konulardan dolayı anlaşmazlık bulunan kardeşi Veli KARABÖCEK'e ait KD 412 plakalı van araca, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu av tüfeği ile dört el ateş açması sonucu aracı hasara uğrattığını söyledi. Polis zanlının olayın akabinde diğer kardeşi olan ve üzerinde anahtarları olan Bekir Karaböcek’e ait aracı izinsiz olarak alarak kaçtığını ve Gaziler köyü çıkışında yakalandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak alınması gereken ifadeler ve aranan emareler olduğunu belirterek soruşturma maksatlı zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Şerife Kâtip Kır zanlı aleyhinde verilen şahadeti değerlendirerek soruşturma maksatlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.