Kadın Kadını Kaçırdı

 Lefkoşa’da 3 yıldır arkadaşı olan evli kadını tehdit edip kaçırdığı gerekçesi ile tutuklanan Milli Hentbolcu zanlı Meliz Özatlı tutuklanarak bugün Lefkoşa'da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Şerif Avcil olayla ilgili bulguları aktardı. Avcil huzurda bulunan zanlı Meliz Özatlı'nın 3 yıldır arkadaşı olan Z.B isimli kadını aracına dolaşmak için aldıktan sonra kendisine ayrılacağı kocasını ve çocuklarını bir daha görmeyeceğini ve kendisi ile yaşayacağını aksi takdirde elinde bulunan çıplak sevişme fotoğraflarını yayınlayacağı yönünde tehdit ettiğini söyledi. Polis zanlının daha sonra Z.B'yi Mağusa'da kiraladığı ev götürerek alı koyduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını zanlının zorla insan kaçırma ve darp suçundan methaldar olduğunu söyleyerek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şehadetinin ardından söz alan zanlı Meliz Özatlı olayın polisin anlattığı gibi olmadığını kadının kendi rızası ile geldiğini üzerine iftira atıldığını söyledi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.