LEFKOŞA’DAKİ TABANCA POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Gün boyu paniğe neden olan olayın detayı çok sonra anlaşıldı;

 

YOL KENARINDAKİ TABANCA POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

 

Lefkoşa Haspolat Sanayi Bölgesi’nde dün sabah yol kenarında 1 adet tabanca ve içerisinde 7adet canlı mermi bulundu. Gün boyu paniğe neden olan olayın detayı çok sonra anlaşıldı. Tabanca bir polise ait çıktı.

 

Lefkoşa Haspolat Sanayi Bölgesi’nde yol kenarında 1 adet tabanca ve içerisinde 7adet canlı mermi bulundu. Stonite Decorative Şirketi’nin ön taraflarında bulunan Sarsılmaz marka 9 mm çapındaki tabanca ve mermilerin bir polis memuruna ait olduğu ortaya çıktı. Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri dün sabah ihbar üzerine konu yere giderek incelemelerde bulundu ve tabanca ve mermileri delil olarak teslim aldı. Bölgede bulunan kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, tabancanın dün sabah mesai bitiminden çıkan bir polis memurunun zimmetli olduğunu tespit etti.

 

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre bahse konu polisin dün aracının yanında kıyafetlerini değişirken, tabancasını arabasının üzerine koyduğu ve daha sonra orada unutarak yola çıktığı belirtildi. Dikkatsizlik sonucu aracın üzerinde unutulan tabanca, Haspolat Sanayi yolunda yere düştü ve bölgeden geçen vatandaşlar tarafından fark edildi.