Gece kulübü cinayetinde tanıklar dinlenmeye devam ediyor…

(Kamalı Haber)- Lefkoşa - Güzelyurt anayolu üzerinde faaliyet gösteren Harem isimli gece kulübünde 11 Eylül 2014 tarihinde meydana gelen çifte cinayet ile ilgili bugün 3 tanık daha dinlendi. Lefkoşa Kaza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada dinlenen yeni tanıklar olay gününü anlattı. Devam eden duruşmalarda tanık kürsüsüne çıkan taksi şoförü Mehmet Şen, sanık ile olaydan altı ay önce tanıştıklarını, aynı memleketli olmalarından dolayı sanığın sürekli kendisini çağırdığını ve her 15 günde bir sanığı gece kulübüne götürdüğünü söyledi.

Çevik Kuvvet Komutanı Müfettiş Muavini Ahmet Oylum ise olay günü bir askerin cinnet geçirerek 2 kişiyi vurduğuna dair bilgi aldığını, bunun üzerine ekibi ile birlikte harekete geçtiklerini, sanığın eşkalini aldıklarını ve Şirinevler bölgesinde görüldüğünü duymaları üzerinde oraya gittiklerini ve yüksek tepede gözetlemeye başladıklarını söyledi. Sanığa teslim olması yönünde çağrıda bulunduklarını belirten Oylum, sanığın bir el havaya ateş edip, komutanından başka kimseye teslim olmayacağını söylemesi üzerinde, tabur komutanı ile temasa geçtiklerini söyledi.

Çevik Kuvvet komutanı yardımcısı Polis Çavuşu Ahmet Kıran da, Ahmet Oylum ile aynı ifadeyi verdi.

Tanık şahadetlerinin ardından Yargıç Meltem Dündar duruşmayı yeni tanıkların dinlenmesi için 29 Ocak tarihine tayin etti.