Erkek Arkadaşı İstedi, O Çaldı
Vadili köyünde bakıcı olarak çalıştığı evden altın ve gümüş takıları sirkat ettiği iddia edilen zanlı Sevil İri ile kendisine hırsızlık yaptırtığı iddia edilen Hasan Özçimen, tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

“Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkrılan zanlı İri ile Özçimen, tahikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Facebook’ta gördüğü altınları çalmasını istediği iddia ediliyor...

Meselenin tahkikat memuru Ali Rıza Ufak, 6 Aralık tarihinde Vadili’de, Nadire Tulum’a ait evden yatak odasından 1 adet 14 ayar kalın zincir kolye, 1 çift altın üzerinde pırlantaları olan küpe, 1 adet gümüş şahmaran bileklik, 1 adet 7 taşlı gümüş yüzük ve 1 adet gümüş yüzüğün ev sahibinin engelli kızına bakmakta olan zanlı Sevil İri tarafından sirkat edildiğini açıkladı.

Zanlı İri’den yapılan soruşturmada ve temin edilen ifadesinde çalmış olduğu altınları erkek arkadaşı olan zanlı Hasan Özçimen’in Nadire Tulum’un facebookta paylaştığı fotoğraflardan gördüğünü ve kendisinden çalmasını istediğinin tespit edildiğini belirten Ufak, çalınan altınların henüz bulunamadığını söyledi. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Ufak, zanlı İri ile Özçimen’in 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

3 gün tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Sevil İri ile Hasan Özçimen’in tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yeni Bakış