ENİŞTESİNE TECAVÜZ EDEN KOCA VE KAYDA ALIP SOYGUNA KARIŞAN EŞİ 6 GÜN DAHA TUTUKLU

Mağusa’da eşi Rahme Çalıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu düşündüğü, baş harfleri T.E olan banka müdüründen 2015 yılı Ocak ayı ile Şubat ayları arasında silah zoruyla ve “Kızına tecavüz ettiririm” tehdidiyle toplam 27 bin TL para alan, akabinde ise eşi Rahme Çalıcıoğlu vasıtası ile T.E’yi Güvercinlik köyü yakınlarına çağırarak pense sapı ile cinsel tecavüzde bulunan ve videoya kaydeden zanlı Ömer Çalıcıoğlu ve suç ortağı Rahme Çalıcıoğlu, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Soygun”, “Şiddet tehdidi”, “Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Cinsel tecavüz”, “Vahim zarar” ve “Darp” suçlamalarıyla ilgili olarak Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan Çalıcıoğlu çiftinin tutukluluk süresi 6 gün daha uzatıldı.

Görüntülerde T.E’nin çıplak vaziyette konuşmaları var…

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun 2015 yılı Ocak ayı içerisinde eşi Rahme Çalıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu düşündüğü 50 yaşındaki banka şube müdürü T.E’ye, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı gösterdikten sonra eşi ile ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve eğer para vermezse kızına tecavüz ettireceğini söyleyerek T.E’ye şiddet tehdidinde bulunarak T.E’den toplam 27 bin TL para alarak soygun suçunu işlediğini açıkladı.

Güden, 20 Haziran tarihinde ise zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun eşi Rahme Çalıcıoğlu’na telefon ile T.E’yi arattırarak T.E’nin Güvercinlik köyünün kuzey kısmında bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladığını belirterek, T.E’nin konu bölgeye geldikten sonra zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun gizlendiği arabadan çıktığını ve tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı T.E’ye doğrultup  yüzüne vurduğunu ve yere yatırdıktan sonra T.E’nin ellerini bağladığını söyledi.

Zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun, akabinde T.E’nin kıyafetlerini çıkarttıktan sonra T.E’ye cinsel tecavüzde bulunduğunu ve T.E’nin çıplak görüntülerini videoya kaydettiğini belirten Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun T.E’yi polise gitmesi halinde görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı. Güden, olayın 20 Haziran tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun tutuklandığını söyledi.

Her yerde tabanca ve pense aranıyor…

Müfettiş Muavini Faysal Güden, bugüne kadar bir çok kişiden ifade alındığını, bir çok kişinin ise sözlü olarak sorgulandığını belirtti. Yine mesele ile ilgili olarak bir çok evde arama yapıldığını belirten Güden, zanlıların olaydan sonra evlerine giderken kullandıkları güzergahta olayda kullanılan tabanca, pense ve pense sapını saklayabileceklerini düşündükleri yerlerde bir çok arazi araması yaptıklarını söyledi. Mesele ile ilgili olarak telefon dökümlerini temin edebilmek için gerekli yazışmaların yapıldığını ifade eden Güden, temin edilen telefon dökümlerini incelemeye başladıklarını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

6 gün daha tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun tahkikat maksatları bakımından 6 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.
Kaynak : DETAY