Dereboyu'nda Silahlar Patladı

 Lefkoşa Dereboyu'nda bu akşam bir barda çıkan kavgada bir kişi silahını çekip havaya ateş açtı. Silahını çeken şahıs havaya beş el ateş ettikten sonra kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis geniş önlemler aldı, polis olay yerinde soruşturma başlattı.




Lefkoşa Dereboyu’nda dün gece silahlar konuştu. Genelde düznelediği eğlencelerle adından söz ettiren Corner Pub'tan bu kez silah sesleri duyuldu . Saat 21:30 sıralarında meydana gelen silah patlamaları sırasında yaralanan olmaması tek teselli . İsminin Ahmet Cengiz olduğu öğrenilen şahıs daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen ve olay anında Corner Pub'ta içki içen Kemal Getirmez'e saldırdı. Kemal Getirmez'in, Ahmet Cengiz’in kafasına , şişe vurmasıyla başlayan kavga büyüyerek sandalyelerin havaya uçmasına kadar vardı. Kavganın büyümesiyle dışarıya çıkarak aracında bulunan kuru sıkı silahını alıp yeniden içeriye giren ve önce havaya sonra da Getirmez'e ve yanında bulunan arkadaşı Mustafa Gargınsu'ya doğru beş el ateş açan Ahmet Cengiz olaydan hemen sonra aracıyla mekandan ayrıldı. Barda bulunanları dehşete düşüren kavgada silahın kuru sıkı olması sebebiyle Kemal Getirmez ve arkadaşı Mustafa Gargınsu yara almadan kurtuldu.Eğlencenin yeni başladığı ve Corner Pub'ın tıka basa dolu olduğu esnada meydana gelen bu korkunç olay, eğlenmeye gelen müşteriler ile barın çalışanları arasında büyük paniğe yol açtı.





AHMET CENGİZ ARANIYOR
Olay yerine gelen polis ekipleri Corner Pub'ı kordon altına alarak , olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını sağladı. Olay yeri incelemeekipleri tarafından yapılan inceleme sırasında 5 adet boş kovan bulunarak emare olarak alındı. Olay yerinden hızla uzaklaşan Ahmet Cengiz tüm yurtta aranıyor.