Darp Edip Telefonunu Aldılar

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Ercan Hava Alanı kavşağı eski Lefkoşa Anayolu içerisinde zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken aralarında husumet bulunan bir şahsı darp edip telefonunu aldıkları gerekçesi ile tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Can olayla ilgili bulguları aktardı. Can, huzurda bulunan zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in 18 Haziran 2016 tarihinde, saat 10.30 sıralarında Ercan Hava Alanı kavşağı eski Lefkoşa Anayolu içerisinde aralarında olan husumeti konuşmak için buluştukları Rıdvan Çakmak ile aralarında çıkan tartışma sonucu adı edileni ciddi bir şekilde darp ettikten sonra yanında bulunan telefonunu çaldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini konu telefonun zanlı Aziz Azizoğlu’nun tasarrufunda bulunduğunu belirtti. Polis zanlıların gönüllü ifade verdiklerini ve teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Aziz Azizoğlu konu şahsı darp ettiklerini ancak telefonu çalmadıklarını telefon içerisinde kendilerine karşı atmış olduğu küfürlü mesajları görmek ve ailesine göstermek için aldıklarını söyledi. Zanlı ayrıca kendi ekonomik durumlarının yerinde olduğunu ve telefonlarının bahse konu telefon gibi 3 tane satın alabileceğini beyan etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmalarını ayrıca beyanları doğrultusunda tahkikat başlatılmasına emir verdi.