Cinsel İlişki Bulguları Tespit Edildi
 Çayırova köyünde 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki zanlı M.E dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı... Tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı...

Çayırova köyünde 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklan 22 yaşındaki zanlı M.E almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Alıkoyma” ve “Cinsel tecavüz” suçlamasıyla ilgili olarak dün ikinci kez mahkeme huzuruna çıkarılan zanlının tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlının 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde saat 01:30 raddelerinde kullanımındaki CR 641 plakalı araç ile 14 yaşındaki kız arkadaşının evinin önüne giderek kız arkadaşını ailesinin bilgisi ve rızası olmaksızın arabasına alarak alıkoyduğunu ve Çayırova köyünün çıkışındaki boş araziye götürerek araba içerisinde ilişkiye girmek suretiyle cinsel tecavüz suçu işlediği iddiasıyla tutuklandığını anımsattı. Olayın polisin bilgisine 6 Aralık tarihinde geldiğini söyleyen Köse, müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini ve kontrol sonucunda cinsel ilişki bulgularının tespit edildiğini açıkladı. Köse, zanlının 6 Aralık tarihinde tutuklanarak 7 Aralık tarihinde mahkeme huzuruna çıkarıldığını ve aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildiğini anımsatarak, zanlının bu süre içerisinde Barış Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildiğini açıkladı.

Müştekinin yarı çıplak fotoğrafları olduğu iddia edilen cep telefonu kayıp...
Polis Memuru Ahmet Köse, müşteki kızın, zanlının polise verdiği telefon dışında I Phone 6 marka bir cep telefonu daha olduğunu ve konu telefonun içerisinde müştekinin yarı çıplak çekilmiş 3 adet fotoğraflarının bulunduğunu beyan ettiğini belirterek konu telefonun arandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Köse, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlının tahkikat maksatları bakımından 4 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.


 Yenidüzen