Asıl Suçlu Ortaya Çıktı
Düğün öncesi kız alma merasimi esnasında çıkan kavgada kız tarafı olan Şahin Khogar’ı bıçakla yaralayan kişi belli oldu

Gönyeli’de düğün öncesi kız alma merasimi esnasında çıkan kavgada kız tarafı olan Şahin Khogar’ı bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlılardan Ali Bolatçıoğlu’nun suçsuz olduğu ortaya çıktı. Asıl suçlunun damadın amcası Yavuz Bolatçıoğlu olduğu tespit edilirken, zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ASIL SUÇLU BELİ OLDU

Polis, zanlı Yavuz Bolatçıoğlu’nun 10 Ağustos 2014 tarihinde saat19.30 sularında Gönyeli’ de meydana gelen kavgada, 13 santim uzunluğundaki bıçakla Şahin Khogar’ı üç kez karın kısmından, bir kez de kolundan bıçakla ağır yaraladığını söyledi. Polis olayın ardından ilk etapta Ali Bolatçıoğlu’nun yaralama suçundan tutuklandığını, ancak zanlının aynı gün akşam saatlerinde polise gelerek suçu kendisinin işlediğine dair ifade verdiğini kaydetti. Polis,yapılan soruşturmada bıçaklama olayını zanlı Yavuz Bolatçıoğlu’nun yaptığını tespit ettiklerini açıkladı. Polis,zanlının mahkeme kararı ile 3 gün tutuklu kaldığını,hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydederek teminata bağlanmasını talep etti.

KEFAETLE SERBEST

Mahkeme iki kefilin 25’er bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna isbatı vücut etmesi şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kaynak: Star Kıbrıs