Aile Faciası Yargıda

Oğlu ile tartışırken araya giren 46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğulları’nı av tüfeği ile yaralayıp ölümüne sebep olan 65 yaşındaki Ördel Çağdaşoğulları hakkında yargı süreci başlıyor

Değirmenlik bölgesinde oğlu ile tartışırken araya giren 46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğulları’nı av tüfeği ile yaralayıp ölümüne sebep olan 65 yaşındaki Ördel Çağdaşoğulları dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Sanığın ağır ceza mahkemesine havale edilebilmesi için ön duruşma tarihi belirlendi. Kaza mahkemesi cinayet davasının itham ve ön duruşmasını 23 Eylül 20145tarihine erteledi. Alt mahkemede gerçekleştirilecek ön duruşma ve ithamlardan sonra sanık ağır ceza mahkemesine havale edilecek.

KAVGA AİLE FACİASINA DÖNÜŞMÜŞTÜ

Aile faciası ile sonuçlanan olay 4 Ağustos saat 14.30 sıralarında Değirmenlik bölgesinde meydana gelmiş, Ördel Çağdaşoğulları ile oğlu Mehmet Çağdaşoğulları arasında aile meseleleri yüzünden çıkan kavgada araya giren Necla Çağdaşoğulları eşi tarafından av tüfeği ile sol bacağından vurulmuştu. Hastaneye kaldırılan giren Necla Çağdaşoğulları yaşamını yitirmişti. Olayda sol bacağından yaralanan Mehmet Çağdaşoğulları ise yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiğini söyledi.  

Kaynak: Star Kıbrıs