716 Adet Extacy Zanlısı Ceza Evinde

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

 Gönyelide alınan bir ihbar üzerine yapılan operasyon sonucunda tasarrufunda 716 adet extacy hap ile yakalanan zanlı Doğan Turgut teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı. Karam huzurda bulunan zanlı Doğan Turgut’un alınan ihbar sonucunda 8 Şubat saat 16.30 sıralarında, Gönyeli’de Burç Sokak üzerinde Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda üzerinde yapılan aramada toplam 716 adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunduğunu söyledi. Polis çavuşu mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkemizde turist vizesi ile bulunduğunu ve yasal hiçbir bağının bulunmadığını söyleyerek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile 2 ayı geçmeyen bir süre merkezi ceza evinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi.