35 marketten İfade Alınacak

Pazarlamacı olarak çalıştığı gıda şirketine ait ürünleri sattıktan sonra parasını çaldığı iddia edilen Metin Sakin’in tutukluluk süresi uzatıldı

Alayköy’de Pazarlamacı olarak çalıştığı gıda şirketine ait ürünleri sattıktan sonra parasını çaldığı iddia edilen Metin Sakin dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlının sekiz ayılık süre içerisinde 45 bin TL çaldığı öne sürülürken, bu meblağın artabileceği,35 marketten ifade alınacağı belirtildi.

MARKETLERDEN SORUŞTURMA YAPILACAK
Duruşmada zanlının Kasım 2013 Haziran 2014 tarihleri arasında pazarlamacı olarak çalıştığı Orundalı Gıda şirketine ait marketlere satmış olduğu ürünlerin karşılığı olan 45 bin TL’yi muhasebeye vermeyerek çaldığı öne sürüldü.Polis, zanlının 23 Ağustos tarihinde gözaltına alındığını ve 24 Ağustos tarihinde mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını açıkladı.Polis, bu süre içerisinde muhasebecinin ve depo sorumlusunun ifadesini aldıklarını,güvenlik kameralarını inceleyeceklerini ve 35 marketten ifade alacaklarını söyledi.Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, hakkında soruşturma yürütülen zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.