Güneş'ten Şahin Büyükkaya'nın yazısı...

65 dizinin reyting savaşı başlıyor!


Televizyon kanalları  reklam pastasından daha büyük pay alabilmek için peşpeşe yeni diziler hazırlıyorlar. Kimi diziler  2-3 hafta sonra reyting kurbanı olup kaldırılırken bir yandan da hemen yenileri  çekiliyor.  TV kanallarında yeni sezon haftaya başlıyor. Eski ve yeni 65 dizi ekranlarda kıran kırana  bir reyting  savaşı vermeye hazırlanıyorlar. Bunlara yeni yıla kadar en az 15 dizirin daha eklenmesi bekleniyor.

Bir yanda “Küçük Ağa”, “Karagül”, “ ’Karadayı”, “Kurtlar Vadisi”,  “Medcezir”, “Kaçak”, “Kurt Seyit Ve Şura”,  “Seksenler”, “ ’Yalan Dünya ’”, “ ’Arka Sokaklar”,  ‘Beni Böyle Sev ’, “Fatih Harbiye”, “  Bugünün Saraylısı” , “Zengin Kız Fakir Oğlan”, “Kara Para Aşk, “Kardeş Payı”, “Aramızda Kalsın”, Unutma Beni”, “Kızıl Elma”,  “Aşkın Bedeli”, “O Hayat Benim”  gibi ekranların kıdemli dizileri, diğer yandan  bir kısmı halen ekranlara gelen, ya da görücüye çıkmaya hazırlanan yepyeni diziler.

Yeniler yepyeniler

“Yılanların Öcü”, “Diriliş”, “Reaksiyon”, “Serçe  Sarayı”, “Roman Havası”,  “Kiraz Mevsimi”, “Kaçak Gelinler”, “Kocamın Ailesi”, “Çiçek”, “Diğer Yarım”, “Emanet”, “Kalp Hırsızı”, “Kertenkele”, “Güzel Köylü”, “Aşktan Kaçılmaz”, “Bana Artık Hicran De”, “Ah Neriman”, “Güllerin Savaşı”, “Ulan İstanbul”, “Şeref Meselesi”, “Aşkın Kanunu”, “Bu Son Olsun”, “Benim Adım Gültepe”, “Alın Yazım”, “Aşk Hırsızı”, “Beyaz Karanfil”, “Kaderimin Yazıldığı Gün”, “Gönül İşleri”, “Ben Olsaydım”, “Günahkar”, “Üç Arkadaş”, “Beş Kardeş”, “Kadim Dostum”, “Hayat Ağacı” ve diğerleri... Bakalım reyting yarışını hangi diziler kazanacak? Bu rekabetin başlamasına ise çok az bir vakit kaldı. Bekleyelim ve görelim.