Transseksüel fenomen Selin Ciğerci'den aşk itirafı!

Sosyal medyanın ilk dönemlerinde Bebek Okan ismiyle fenomen haline geldi ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olup Selin Ciğerci adını aldı. İşte tüm merak edilenler...

Son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Selin Cigerci merak edilen hayatını Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'a anlattı. İşte Selin Ciğerci'nin açıklamalarından satırbaşları...

-Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Gerçek ismim Okan. Türkiye'de sosyal medyada hiçbir şey yapmadan fenomen olmuş ilk kişiyim. 750 bin takipçim var.  

-Neden "Bebek Okan" diyorlardı?

Bebek gibi yüzüm olduğu için! Yüzümde hiç estetik yok, böyle doğdum.

"Pembe kimlikli bir kadınım"

-Yüzünüzde gerçekten hiç estetik yok mu?

Yok! Yaptırdığım tek estetik göğüslerime silikon taktırmak ve cinsiyet değiştirme ameliyatı. Ben artık pembe kimlikli bir kadınım.

-Cinsiyet değiştirme ameliyatından önce aileniz eşcinsel olduğunuzu biliyor muydu?

Evet ama erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak süründürmeye vazgeçirmeye çalıştılar.

"Babama göre dünyanın en güzel kadınıyım şuan"

-Peki sonra?

Erkek kardeşim ve annem 'Artık gel. Biz sana bir ev tutalım' dedi. Annemden aldığım harçlıklarla ameliyat oldum. 

-Ameliyat olup gözünüzü açtığınızda başınızda kim vardı?

Ailemden herkes başımdaydı. Babam iki gün sonra geldi.  

-Babanız yeni halinizi yadırgıyor mu?

Babama göre dünyanın en güzel kadınıyım şuan! Babam, annem ve erkek kardeşimle aram iyi. Annem evlenmemi istiyor, babam ise hiç istemiyor. Biri beni üzer diye çok korkuyor. 'Otur oturduğun yerde' diyor.

-Çok iyi bilinen bir mağaza zincirin sahiplerinin çocuğusunuz… 

Evet ama kim olduklarını söylemek istemiyorum. Çünkü babamın ortakları da var. Hepsi biliyorlar ama bunun yazılmasını istemezler. Babam çok mütevazi biridir.

"Benden korkup, onu içeri almayın demişler"

-Ameliyattan sonra ünlü bir sevgiliniz oldu mu? 

Evet birlikte olduğumuz haberi çıkan o Beşiktaşlı futbolcu.  

-O haberden sonra şöyle bir internete baktım. Ortak arkadaşlarınız Ricardo Quaresma diye isim yazmışlar…

Yakalarlarsa çeksinler. Quresma şu an Türkiye'de değil. Yurtdışı ile anlaştı. Çıkan haberlerden herhalde rahatsız olmuş, beni artık takip etmiyor. Engellemiş.

-Başka futbolcu var mı? 

Hangi takım yok ki? Hepsi mesaj atıyor…   

-Transseksüel olduğunu bilerek mi atıyorlar, resimlerini görüp tahmin edemedikleri için mi? 

Hepsi biliyor canım. Geçenlerde Çeşme'ye gittim. Gittiğim beachler, kafeler ve restoranlar beni el üstünde tutuyor. Çünkü gittiğimde sosyal medyadan reklamlarını yapıyorum. İnsanlar beni görmek için oraya geliyor. Ama geçenlerde bir mekanda ünlü futbolcular eğleniyormuş. Gittim, 'Onu içeri almayın' demişler korkup.

"Kesseler adını söylemem"

-Peki sevgili listenizde siyasetçi var mı?

(Gülüyor) Ayyy hiç ona girme!  

-Çok merak ettim ama!

Evet belediye başkanı var. Kesseler adını söylemem. İlişkimiz bitti ama dostluğumuz sürüyor, insan olarak çok seviyorum.  

-Pahalı hediyeler aldınız mı? 

5,5 karat bir tektaş pırlanta yüzüğüm var! Sosyal medya da beni takip eden herkes görüyor. 'Kim aldı?' diye soruyorlar. Babam aldı! İstesem millete neler aldırırım ama alışık değilim. Bana en fazla ısmarlayacağı bir yemektir.

"Milletvekili sevgilim oldu"

-Milletvekili sevgiliniz oldu mu?

Milletvekili de var…  

-Sizde de yok yokmuş. Bakan da var derseniz şaşırmayacağım!

Bakan yok! Ameliyat olmadan önce milletvekili adayı olup şimdi milletvekili olan biri var. Benim samimiyetime güveniyorlar. Birçok erkeğin içinde bir fantezi var. Nasıl olduğunu merak ediyorlar.  

-Nasıl yaklaşıyorlar?

Birçoğu bilmeden tanışıyor, 'çok güzel kadın' diye. Ama artık son haberlerden sonra sağır sultan bile biliyor. Ben de söylüyorum durumun böyle böyle diye. Cinsiyet değiştirmedin önce de kadın gibi görünüyordum. Ama yine de durumunu söylüyordum. Şimdi cinsiyet değiştirdim hadi gene söylüyorum. Şaşırmaları, şok olmaları çok hoşuma gidiyor.

"Dizi ve reklam teklifleri yağıyor"

-Ne işle meşgulsünüz? 

Hiçbir işle, geziyorum. Sosyal medyadan gelen reklam teklifleri var. Dizi teklifi de geldi ama uzun çalışma saatleri beni yorar.   

-Dizide oynarsınız kiminle oynamak istersiniz? 

Burak Özçivit ile. Çok güzel bir adam. -Aile şirketlerimiz de niye çalışmak istemediniz? 

Çünkü babam zorla işe götürüyordu. İstemedim.   

-Babanız sosyal medyadaki videolarınızı izliyor mu? 

Babam bayılıyor. 'Kime gönderiyorsun bunu, biri mi var?' diye soruyor.

"Aylık giderim 4 bin TL"

-Aileyle tanıştırdığınız erkek arkadaşınız oldu mu?

Annem tanıştı. Ama o zaman ameliyatlı değildim. Evleneceğim adamla ailemi tanıştırırım.   

-Ameliyattan sonra aşk defterini kapatmış gibisiniz. 

-Evet çünkü artık aşık olduğum insanla birlikte olmak istiyorum. Kendime söz verdim ameliyattan sonra durulacağım diye.   

-Ameliyattan sonra kimse olmadı mı? 

Tabii ki oldu. Olmak zorundaydım doktorun tavsiyesi.  

-Aşıkken nasıl bir kadınsınız? 

Her sabah 'günaydın' mesajı yazmalı. Şu anda görüştüğüm biri var, mimar. Çeşme'de kendine ait yerleri var. Daha yeni tanıştık.   

-Nasıl davranıyor size?

El üzerindeyim. Prenses gibi.  

-Aylık gideriniz nedir? 

4 bin TL falan. Bir tek benzin ve yemek. Her şeyimi babam karşılıyor. Kıyafet aldığım zaman rakam yükseliyor. Sayısını bilmediğim kadar ayakkabım var.

"Evlenip, evimin kadını olmak istiyorum"

-Anneniz ne diyor? 

Anneme, yeni tanıştığı arkadaşları 'Kızınızı evlendirmeyi düşünmüyor musunuz?' diyormuş. Annem de eveleyip geveliyormuş. Gizli yaşamak istemiyorum. Herkes bilsin. Annem ve babamla videolarım var. Ben çok edepli yaşıyorum. Kimseye rahatsızlık vermiyorum. Telefonum günde 2-3 kez çalar, o da ailemdir.  

-Ciğerci gerçek soyadınız mı? 

Evet, babamın soyadı. Okan gitti, Selin geldi. 2 yıl önce ameliyat oldum. 32 yaşındayım. Ameliyattan sonra kendimi buldum. Hayatım çok daha güzel oldu. Yanlış bedende yanlış bir ruhtum. Çocukluğumdan beri bebeklerle oynayan biriydim. Herkes beni kız zannediyordu.  

-Ameliyattan sonra rahat rahat kadınlığınızı yaşayabildiniz mi? 

Çocuğum olmayacak biliyorum ama evlenmek istiyorum. Sosyal medyaya da veda edip evimin kadını olarak yaşamak istiyorum. 25 yaşına kadar çok çapkındım. Ama sonra duruldum.  

-Peki ameliyat olduktan sonra?

Ameliyattan sonra iyice çektim kendimi. Sadece sevdiğim adamla mutlu olabiliyorum. Onu ruhen sevmem lazım yoksa mutlu olmam.

"Eski sevgilim ameliyat olunca benimle görüşmeyi bıraktı"

-Ameliyattan önceki sevgilileriniz ne dediler? 

Görüşmeyi kestiler! Çok ünlü bir şarkıcı sevgilim vardı. Ameliyat olacağımı söylediğimde 'Sakın olma. Mutlu olmazsın' diye çok diretti. Çok fazla sevgilisiyle görülmeyen, ailesinin evlensin diye direttiği biriydi. Ameliyat olmamı hiç istemedi. Ameliyat oldum, çiçek gönderdi, sonrada benimle hiç görüşmedi.   

-Yeni görüntünü merak etmedi mi? 

Hayır hiç. Şuan eski halime göre belim, bacaklarım daha ince ve formdayım. Beni Harika Avcı'nın gençliğine benzetiyorlar.  

-Harika Avcı ile hiç tanıştınız mı?

Tanışmadım. Sadece sosyal medyada mesajlaştık. Resimlerimi görünce, 'Çok güzelsin' dedi. Onun yüzünden saçlarımı sarıya boyattım.  

-Erkek kıyafetlerinizi attınız mı? 

Zaten çok fazla erkeksi kıyafeti hiç olmadı. Hala eski kıyafetlerimi de giyiyorum. Öyle çok açık giyinmeyi seven biri değilim. Mazbutum. Alkol ve sigara kullanmam.  

-Baba kız dolaşıyor musunuz?

Her yere gidiyoruz. Geçen hafta erkek kardeşimi evlendirdik. Benimle dans etti, oynadı. Bütün sülalem biliyor. Hiçbir şekilde karşı değiller. Ölümlü dünyada insanların düşünceleriyle yaşamıyorum. Yarına çıkacağımızın garantisi yok.   

-Eğitiminiz nedir? 

Liseyi bitirdim. Cinsiyet değiştirmeyi düşündüğüm için gözümde yoktu. Okulda hem kız hem erkek öğrenciler peşimden koşardı.