Survivor'da Sürpriz! Bakın Kim Elendi?


Tv8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'da nefes kesen mücadeleler hız kesmeden devam ediyor. Survivor yayınlanan her yeni bölüm ile ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor son bölüm de elenen isim belli oldu! İşte ayrıntılar...

Survivor'da eleme heyecanı nefes kesti. Eleme potasına giren 3 isim, Gizem, Serkay ve Damla olmuştu. Survivor 2016'da yapılan SMS oylaması sonucunda elenen isim ise şok etti. İşte Survivor'dan elenen isim ve detaylar...

Survivor kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da heyecan dolu günler devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi bu hafta adaya veda etti. Eleme potasına giren 3 isim, Gizem, Serkay ve Damla oldu. Survivor'da yapılan oylama sonucu adaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu...

Survivor 2016'da yapılan eleme sonucunda adaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor 17 Mayıs 2016 akşamı Gönüllülerden kim elendi ve adaya kim veda etti sorusu yanıtlandı. Survivor 2016’da 16 Mayıs Pazartesi akşamı yapılan SMS oylaması sonrasında rakiplerinden daha az oy alarak Survivor Gönüllüler takımına veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu Survivor final hayaline veda etti. Gönüllüler takımı Gizem Kerimoğlu’nu ilk eleme adayı olarak belirlemişti.

Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve 'Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı program cuma,cumartesi, pazar, pazartesi ve salı olmak üzere haftanın 5 günü ekrana geliyordu. Kanalın aldığı karara göre program artık perşembe günü de olmak üzere haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşacak.

Survivor’da bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından 3 isim eleme adayı olarak sms oylamasına kalmıştı. İlk konseyde adı yazılan Gizem Kerimoğlu, dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Memiç’in adını söylediği Serkay ve ikinci ada konseyinde adı yazılan Damla eleme adayı olmuştu. Bu 3 yarışmacı arasında yapılan sms oylamasında, en az oyu alan yarışmacı olan Gizem Kerimoğlu Survivor’dan bu hafta elenen yarışmacı oldu.

Survivor’da bu hafta sms oylaması sonuçlarında sürpriz yaşandı. Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından olan Serkay sms oylamasında Damla’nın gerisinde kalarak 2. oldu. SMS sonuçlarına göre 1. Damla 2. Serkay ve 3. Gizem Kerimoğlu oldu.

GÖNÜLLÜLER’DE ELEMEYE KALAN 3. YARIŞMACI

Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı ve bu hafta gönüllülerden bir ismin gitmesi kesinleşti. Yapılan ada konseyinde Damla’ya 3 oy, Efecan’a 2 oy ve İbrahim’e 1 oy çıktı. Böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay’la birlikte Damla 3. eleme adayı oldu. Yapılan sms oylaması sonucunda adaya Gizem Kerimoğlu veda etti.

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğl Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27