Moda, mücevher ,Tatil önerileri, trend mekanlar , aksesuarlar ve kadının olmazsa olmazları ile yola çıkan son trend programı Kanaltürk ekranlarında milyonlara ulaşarak yayın süresince ilk yüze girme başarısını Unutulmaz gecelerden birine daha ev sahipliği yapacak olan Kuruçeşme Celebra da kutlayarak gerçekleştiriyor.

Programın Sunuculuğu nu yapan Gökhan Yalçın ile Hazel Çamlıdere'nin son dönemin en renkli ve enerjik life style programı olarak gösterilen yapım 13 uncü haftasını 250 ye yakın davetli ile müthiş bir gecede özel organizasyon ile kutluyor.

Genel koordinatör Mehmet Alp Elmalı Showmax'teki yöneticiliğinden sonra yaptığı life style programda aldığı mutluluğu kelimelerle anlatmakta zorlandığını da ifade ediyor.

Gece de akış ise oldukça renkli 1001 gecce gelinlik firmasının 7 ayrı model ile düzenlediği defilede sahnede Filiz Aydın, Zeynep Yılmaz, Tülin Yıldız, Nevin Şimşek, Esrin Özgüler, Neslihan Maltepe gibi podyumların deneyimli modelleri yer alacak. Ve Elizi firmasının ürettiği dünyada sadece Trabzon da yapılan el yapımı hasır bilezik ve takıların hikayesini sergileyecekler.

Gecenin akışı içerisinde Lübnan Dansözlerinin performansları ise görülemeye değerdi .

Geceye katılanlara Sea Bird havayollarının İstanbul turu bileti hediye edilerek de oldukça ciddi bir promosyon yapılmış oldu.

Yani tam anlamı ile organizasyon mekanı Celabra dan tüm renklerine kadar her şey Son Trend...

Geceye katılanlar arasında Lig tv genel müdür yrd Erkal filiz , sunucu Melih Şendil, Helin Avşar, Ekin, Nuray Sayarı, Atv Gen Müd Yrd Yavuz Nart , Meriç Erkan , Gazeteci Can Ataklı , Giray Elmalı , Zeynep Yılmaz , Neslihan Maltepe , Rus Gelin Tatyana Tskiveiç, İsrafil Köse, Okan Karacan, Özgür Şef ,Trt Programlar Koordinatörü Ümmihan Çetin gibi isimler de yer aldı. Ve gecenin başarısına ortak oldular.