Canlı yayın esnasında söz bu sezon ekrana hayli tatsız dönen Seda Sayan'a RTÜK tarafından verilen cezadan açılınca Seren Serengil şu yorumları yaptı:

"Avam bir durum var. Kalitesizlik hakim programda. Dekor güzel ama içeriğinde kalitesizlik hakim. 20 yıldır televizyonda olan Seda Abla'ya yakışmıyor. Hiçbirimiz onun kadar uzun süreli bir yol izleyemedik. Seda Sayan kaç yaşına geldi ama hala güzel bir kadın. Niye en güzel yerinde bırakmazlar? Faal olarak yıllarca çalıştı ve çok iyi paralar kazandı. Sen şimdi artık televizyona veda et. Yapacağın başka bir şey kalmadı ekranda. Yavaş yavaş çıta aşağıya inmeye başladı. Arkasından 'Aa yapamadı, bitti' demesinler. 'En güzel yerinde yaptı, damgasını vurup gitti' desinler.

Artık 10 sene önce yaptığı Savaş Ay'ın reality show tarzındaki programları reyting almıyor. Genç nesil bu işleri artık tutmuyor. İnsanlar bu işlere kalitesizlik olarak bakıyor. Artık herkes bilinçlendi. Reyting almak için bunlar yapılıyor; reyting de almıyor. Bir yandan prestijin de gidiyor. Arkasından 'Bitti artık' desinler istemiyorum. Ben onun yerinde olsam hayatımı yaşarım bundan sonra..."

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...