Kendisinin magazin dünyasında haber değeri olan bir isim olduğunu söyleyen Özlem Yıldız, 'Eşimden ayrıldıktan sonra da bu böyle oldu' dedi.

BU KADARINI BEKLEMİYORDUM

'Boşanma kararı alırken beni ve ailemi zor günlerin beklediğini biliyordum ama bu kadar ağır olacağını beklemiyordum' diyen Özlem Yıldız 'Hayatta bir insanın her şeyi bu kadar ortada olur mu kardeşim bir özeli kalsın yok yani benim günde kaç öğün yemek yediğim nereye gittiğim ne yaptığım her şeyim bu kadar ortaya döküldü sonra dedim ki bir dur yani, ben bu kadar kendi içimde yaşamaya çalıştıkça bu kadar her şeyim ortadaysa bunun atında başka şeyler var o yüzden çevremi değiştirmeye başladım' şeklinde konuştu.

HER TÜRLÜ RİSKİ GÖZE ALDIM

'Beni çok şaşalı bir hayattan dibe inen biri olarak göstermek için çok uğraştılar' diyen Özlem Yıldız 'Evet eski eşimle birlikte zorlu bir süreçten geçtik. Ama biz bunun mücadelesini verdik ve galip geldik. Ben evliliğimi bitirirken her türlü riski göze alarak bu kararı verdim. Evlat sahibi bir kadının tek başına ayakta durabilmesi kolay bir şey değil. İnancımı kaybetmedim ve böyle bir yola girdim' dedi.

ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN

Kendisini ifade etmekten artık çok yorgun düştüğünü söyleyen Özlem Yıldız 'Allah biliyor benim yaşadığımı. Ben gece yastığa başımı koyduğum zaman huzurluyum bunun altını çiziyorum. Ama haksız yere iftira atanlar oturdukları yerden insanların ahlakıyla namusuyla dedikodu yaparak hayatta bundan zevk alarak hayat amacını edinmiş kişileri de Allah'a havale ediyorum Allah herkesin kalbine göre versin' şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..