Ben o geceye gidemem çünkü...

Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre
Neco, önceki gün Garo Mafyan ve Atilla Özdemiroğlu ile birlikte provadaydı. Ajda Pekkan, Yalın, Kenan Doğulu, Nükhet Duru ve Emre Altuğ gibi birçok sanatçı dostunun da bu özel konserde yanında olacağını, sahneye çıkacağını belirten Neco, projenin mimarının ise kızı Ayşe Özyılmazel olduğunu söyledi.

“Ayşe bir gün beni aradı, ‘24 Eylül ’de ne yapıyorsun? ’ dedi. Planım olmadığını söyleyince ‘Konser vereceğiz ’ diyerek emrivaki yaptı. Bu konser planlamasıyla da resmen hayatımızı bitirdi! Her an tepemizde, bir tek prangalarımız eksik. Neredeyse Açıkhava ’nın önünde yatıracak bizi” diyen Neco, sohbet sırasında sürpriz projelerini de açıkladı: “Ayşe önümüzdeki günlerde benim hayatımı yazmaya başlayacak. Ben anlatacağım, o kaleme alacak. Sonra da kitap yapacak.”

Ben o konserde yokum


Önceki gün Astoria AVM ’de objektife takılan Oya Germen, eski eşi Neco ’nun 50. yıl konserine gitmeyeceğini söyledi:

“Neco ve eşiyle zaman zaman bir araya geliyoruz, keyifli dakikalar geçiriyoruz. Hatta doğum günlerimde arayıp tebriklerini bile iletiyorlar. Sonuçta Neco artık benim dostum. Ancak ben o geceye gidemem. Çünkü o konsere katılırsam, basın benim üzerime yoğunlaşır, gecenin anlam ve önemi yitirilir.”