Ortak basın açıklamasıyla 7 Mayıs'ta ilişkilerinin bittiğini duyuran Ömür Gedik ile Ferhat Göçer, ayrılığa sadece 13 gün dayanabilmişti. Kısa bir ayrılığın ardından barışan Ferhat Göçer ve Ömür Gedik, Bodrum ’da aşk tazelemişti.

Ferhat Göçer, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda barıştığı sevgilisi Ömür Gedik ve ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Göçer, "Ömür'ü asla aldatmam. Aldatırsam herkes yüzüme tükürsün" diye konuştu.


İşte röportajdan ara başlıklar..

"Evliliği düşünecek vaktim yok"

Niye evlilikten bu kadar korkuyorsun?

Korku değil. Doğru zamanda, doğru şekilde olmalı. Şu an olacak bir şey değil. Yoğun bir gündemimiz var, şu anda düşünmüyoruz. Kafayı kaldırıp, bunları düşünecek vaktim bile yok. Bak, nasıl ağır bir tempodayım, görüyorsun.

"Ömür'ü aldatırsam hepiniz yüzüme tükürün"

Sen hep iyiliği besliyorsun; sevgililerin için kötü konuşmuyorsun.


Ömür ’le ilgili kendime büyük bir söz verdim. Asla Ömür ’ü aldatmayacağım! Arkadaşlarımın önünde de ona söyledim; “Eğer böyle bir şey yaparsam, hepiniz gelip yüzüme tükürün” dedim. Bak, şimdi sana da söyledim. Çünkü aşkta güven duygusu birinci gelir.

Güvenemediğin insanı sevemezsin, arkadaş bile olamazsın. O ateşin onun canlı kalabilmesi için en önemli nesne, güven duygusudur. O insan sana sırtını dönebilecek. Bizim camiamızda sadakat en önemli şeydir. Eğer sevgilini aldatırsan onun onurunu, gururunu zedelersin. Böyle bir şey ile gelemeyecek kimse benim karşıma... Bunu yaptın diye bana asla kimse diyemeyecek. Ben Ömür ’ü aldatmam...