Güneş'in haberine göre uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılandığı davada hakkındaki 3 yıllık hapis kararının onandığı 30 Mayıs'tan beri polisten kaçan Deniz Seki'nin klibi 'İyisin Tabii' ve albümü 'İz' piyasaya çıktı. Seyhan Müzik'in patronu Bülent Seyhan, yoğun sipariş üzerine 30 bin CD'yi piyasaya dağıttı.

120 gündür kayıp olan Seki'nin Deniz Akel tarafından çekilen 4 ay önce çekilen klibi pazar saat 20.00'de netd müzik sitesinde yayınlandı ve kısa sürede 35 bin kez izlendi. Yönetmen Akel, "Klipte Deniz pembe gelinlik giydi. Duvağına bayıldı. Nişanlısı vardı, evlilik planları yapıyorlardı. Pembe duvağa bayıldı ve 'Ben bunu kullanmayı çok istiyorum' dedi. Hemen taktı. Klipte de evlilik provası yaptı" dedi.

Görüntülerden 2 klip daha

Ancak Seki'yi 2 yıl önce Kıbrıs'ta evlilik teklifi yapan nişanlısı Faruk Salman'ın terk ettiği konuşuluyor.

Seki'nin albümüne 500 bin TL harcayan yapımcısı Bülent Seyhan, "Nişanlısının sıkıntı yaşadığını, ailesinin tedirgin olduğu ve ayrıldıklarını ben de duydum. 3 aydır zaten hiç görüşmüyorlar. Bu şartlarda ilişki yürütülemez" dedi. Seki'nin ailesinin izniyle albümünü ve klibini yayınlayan Seyhan, "Sanki yaşananlar içimize doğmuş gibi Deniz hanımın bol bol görüntüsünü çekmiştik. Şimdi o görüntülerden 2., hatta 3. bir daha klip de yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Albüme harcadığı parayı geri kazanma amacının olmadığını söyleyen Seyhan, Seki'nin yeniden yargılanma talebi kabul olursa hemen teslim olacağını söyledi.

Seki kardeşlerin isyanı

Deniz Seki'nin kardeşleri Serdar ve Serkan Seki, albümün klibini izlerken tıpkı sevenleri gibi duygulu anlar yaşadı.  Serkan Seki "Onca emek, onca mücadele... Güzel günler yakında, kalpten inanıyorum. Allah büyük!", Serdar Seki ise "İçimiz çok buruk ama elbet bu kötü günler geride kalacak. İlahi adalet bu adaletsizliğe müsade etmeyecek" dedi.