Akşam'da yer alan habere göre Adana'da bu yıl 21'incisi gerçekleştirilen Altın Koza Film Festivali konukları arasında yer alan dünyaca ünlü oyuncu Mischa Barton, jet lag oldu. ABD'den Türkiye'ye 13 saatlik uçak yolculuğu sonunda rahatsızlanan Mischa Barton, bu nedenle gazetecilerin röportaj tekliflerini geri çevirdi.

Türk Sineması'nın 100 Yılı'nın kutlandığı Altın Koza Film Festivali'nin uluslararası konukları arasında yer alan, 'Notting Hill' ve 'Altıncı His' filmlerinde rol alan, 2003-2006 yılları arasında dünyanın birçok ülkesinde gösterilen gençlik dizisi 'The O.C.'nin yıldızı Mischa Barton, dün akşam uçakla Adana'ya geldi.

Mischa Barton, uzun uçak yolculuğu sonrası konakladığı Adana HiltonSA Otel'de rahatsızlandı. Doktorların muayenesinde Mischa Barton'a jet lag sendromu teşhisi konuldu. Uzun süreli uçak yolcuğu ve iki ülke arasındaki 8 saatlik fark nedeniyle eşzamanlama bozukluğu geçiren Mischa Barton, normale dönmek için odasında dinlenmeye çekildi.

Mischa Barton, gazetecilerin röportaj tekliflerini menajeri aracılığıyla geri çevirdi.

Jet lag sendromunda uyku bozukluğu, yorgunluk, isteksizlik, fiziksel ve zihinsel etkinlikte azalma, mide ve bağırsak sistemi rahatsızlıkları yaşanıyor. 

28 yaşındaki Barton, sadece törene katılmak için odasından çıktı...

Yorgun görünen Barton, akşam saatlerinde Merkez Park Amfi Tiyatro'da düzenlenen Altın Koza açılış törenine katıldı.

Mischa Barton, Fatma Girik, Filiz Akın, Nuri Alço, Yusuf Sezgin, Süleyman Turan, Mine Soley, Orhan Kemal ’in oğlu Işık Öğütçü, Yeliz Yeşilmen gibi festival konuklarıyla birlikte kırmızı halıdan yürüdü. Barton hem vatandaşlardan hem de festival konuklarından büyük ilgi gördü.

Zeynep Sözlü, Mischa Barton ’u Adana ’da görmekten son derece mutlu olduklarını vurguladı. Zeynep Sözlü ve Başkan Hüseyin Sözlü ’ye nazik jestinden dolayı teşekkür eden Mischa Barton, Altın Koza Film Festivali ’ni fantastik bulduğunu ve çok sayıda sinema yıldızının yer aldığı bir etkinlikte, Türk Sineması ’yla ilgili bilgi sahibi olmaktan dolayı da çok memnun olduğunu söyledi.