Kısmetse Olur'da Büyük Şok!
Kısmetse Olur evinde Ceyda Kırıcı konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yapım ekibi henüz açıklama yapmazken Ceyda Kırıcı'nın evden kovulduğu ortaya çıktı.

Ceyda Kırıcı kavga ettiği Kısmetse Olur yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Son sızdırılan ses kaydı bu iddianın gerçek olmadığı ortaya koyunca yeni gelişmeler yaşandı.

CEYDA KIRICI DİSKALİFİYE EDİLDİ

Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda arasında çıkan tartışma sonucu olay büyüdü. Bu tartışmanın sonucunda da Ceyda Kırıcı evden kovuldu. Kısmetse Olur yapımcıları bunu diskalifiye olarak duyuracaklar. Gösterecekleri bahane merak konusu.

POLİS KISMETSE OLUR EVİNDE

Ceyda Kırıcı ile Yasemin arasındaki kavga o kadar büyük oldu ki bu kez işin içine polis de girdi. Kavga üzerine Kısmetse Olur çekimlerinin olduğu eve gelen polis tarafların şikayetini kayda aldı.

CEYDA KIRICI INSTAGRAMDA YAZDI

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak Instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;
"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.



CEYDA KIRICI SES KAYDI VE DAYAK İDDİASI

Ceyda Kırıcı'nın dayak yediğini iddia ettiği anın görüntüleri geçen hafta internete düşmüştü.
Görüntülerde Ceyda Kırıcı'ya dokunan ya da şiddet uygulayan kimse yoktu.
Ceyda Kırıcı sinir krizleri geçiriyor asistan da kendine zarar vermesin diye peşinden geliyor. Koridorda Ceyda Kırıcı kendini yere atıp dizlerini yumruklamaya başlıyor. Bir süre kimse müdahale etmiyor ve sakinleşmesini bekliyorlar. Ceyda Kırıcı dizlerini dövmeyi bıraktıktan sonra da onu konuşturarak teskin etmeye çalışıyorlar.