ney Koreli şarkıcı PSY, ‘İstanbul Blue Night Festivali’ kapsamında 15 dakikalık bir konser verdikten sonra bir gece kulübünde sahne aldı...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul'da ''Gangnam Style'' rüzgarı 

İstanbul'da ''Gangnam Style'' rüzgarı


Adına düzenlenen partide 20 dakika  sahnede alanPSY, ‘Gangnam Style’ yaparken ayağını burktu.

YETENEK SİZSİNİZ'DE PSY RÜZGARI!

İstanbul'da ''Gangnam Style'' rüzgarı


Yalnızca iki şarkı seslendirdikten sonra mekânı  terk eden PSY’nin çıkışta bitkin hali dikkat çekti. ‘Gangnam’ yaparken ayağını burkan PSY, aracına sekerek yürüyebildi.

İstanbul'da ''Gangnam Style'' rüzgarı
HELİN AVŞAR'IN PSY RÖPORTAJI İ

 

Biz başa dönelim. Havalimanında basın ordusuyla karşılanan Koreli şarkıcı, katıldığı basın toplantısında herkesi güldürdü, kendisi de bol bol güldü. Aslına bakarsanız, onun kadar şöhretli birinden beklenmeyecek kadar sempatik biri PSY. 

Yüzünde o kadar masum bir ifade var ki, görür görmez kanınız kaynıyor. Ama masumiyetinin yanında işini de ciddiyetle yapmaktan yana ünlü şarkıcı. Konuşmaya başlayınca, üstüne basa basa Billboard Dergisi’nin o çok duyduğunuz listeleri var ya, onların ölçüm sisteminin bu sene nasıl değiştiğini anlatmaya başladı.

YETENEK SİZSİNİZ'DE PSY RÜZGARI!

“Artık Billboard, Youtube izlenme oranlarını da esas alarak bir liste yapıyor ama ne yazık ki bunu 2013 itibarıyla değerlendiriyor. Yani bugüne kadar rekor kıran 1.3 milyar izlenme sayısı bu sıralamada hiçbir anlam ifade etmiyor. Oysa bu sistem geçen sene başlamış ya da eski değerler göz önüne alınıyor olsaydı, uzun yıllar listenin zirvesinde kalacaktım.” 

YENİ ŞARKI NİSANDA

Dayanamayıp soruyorum, “Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Yine bütün dünyayı çılgına çevirecek bir şarkı yapacakmısın acaba” diye. Yeni şarkısı nisan ayında piyasaya çıkacakmış. Ama şarkıyla ilgili detayları sır gibi saklıyor PSY. Şu anda dünyadaki en ünlü Koreli, ser verip sır vermiyor. Şarkı tüm dünyada, her türlü mecrada aynı anda yayınlanacakmış. Hatta belki canlı yayınla. 

“Gangnam Style’ın başarısından sonra aynı ivmeyi yakalayamamak gibi bir tedirginlik ya da korku varmı” diye sorunca, “Ben yaptığım işten keyif alıyorum, umarım kimseyi hayal kırıklığına uğratmam” diyor. 

Eh ne de olsa dünyaca ünlü müzik adamlarının okulu Berklee College of Music’ten mezun olmuş. O sadece kitlelere mal olmuş bir popüler müzik ustası değil aynı zamanda kapı gibi bir diploması var. 

Merak bu, tüm uyarılara rağmen kendime hakim olamayıp soruyorum, bir sevgilisi var mı, özel hayatı ne durumda, kadınların ilgisinden memnun mu?

PSY evli ve çocuklu. Ama ne eşini ne de çocuğunu kimselere göstermiyor. Bütün seyahatlerinde onlar da kendisine eşlik ediyormuş ama bugüne kadar eşiyle çocuğunu gören olmamış. Adam haklı, belki de her şeyin fazlası insanı sıkıyor olmalı... GangnamStyle’dan sonra sokakta yürüyemez olmuş. Üstelik bu ilk albümü de değil, Gangnam’dan önce 5 tane albümçıkarmış. Ama şöhretin insanı ne zaman vuracağı belli olmuyor işte. Muhabbetin sonunda klasik İstanbul sorularımı sıralıyorum. Gülümseyerek İstanbul’u gezme fırsatı olamasa da kaldığı sürece, gördüğü ilgidenmemnun olduğunu söylüyor. Yetenek Sizsiniz’de çok keyifli anlar geçirdiğini de eklemeden geçmiyor...