DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

Müvekkilim Faruk Salman hakkında çıkan haberlerin neredeyse tamamı gerçekdışıdır.

İlk olarak Deniz Seki'nin yakalandığı evin müvekkil Faruk Salman'a ait olduğu iddia edilmişse de bu iddianın hiçbir gerçeklik payı yoktur. Salman ailesinden hiç kimse müvekkilin nişanlısı Deniz Seki'yi ihbar etmemiş olup, bu konudaki haberlerin de gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Müvekkil Faruk Salman'ın nişanlısı Deniz Seki'nin mülkiyetinde olan ve onun bulunduğu yerden çok uzak bir yerde bulunan araç içerisinde tapu kayıt fotokopilerinin bulunduğu ve anılan tapu örnekleriyle müvekkil ve nişanlısı Deniz Seki'nin yurt dışına kaçış hazırlığı yaptığı iddiaları da bir magazin kurgusudur. Zira anılan araç, uzun bir süredir Deniz Hanım'ın kuzeni tarafından kullanılmakta olup, araç içerisindeki hiçbir şey de müvekkil Faruk Salman'a ait değildir.
İlk gecesinde krize girdiİlk gecesinde krize girdi.

Müvekkilim, Deniz Hanım'la mümkün olan en kısa zamanda evlenmek arzusundadır. Ancak bu evliliğin cezaevinde gerçekleştirileceği beyanı müvekkile ait değildir. Faruk Salman, Deniz Seki'nin suçsuzluğuna ve aklanacağına inanmaktadır. Ancak her iki tarafa yakışır koşullarda bir düğün düşünüldüğü için ve nişanlısının kısa sürede aklanacağı inancıyla, düğünü tercihen Deniz Seki özgürlüğüne kavuştuğunda gerçekleştirmeyi arzu etmektedirler.

Faruk Salman, kişiliğine ve hayatının özel kısmını hedef alan yayınlardan rahatsız olup bu alana saygı gösterilmesini beklemektedir.

Faruk Salman'ın avukatı Gözde KAÇMAZ


Salman'ın avukatı aracılığıyla gönderdiği açıklama bu sabah magazin programlarında da yer verildi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..