Dün geceden beri Uçankuş ’ta görmüşünüzdür.

Türkiye ’nin sevgilisi Tarkan ’ın sevgilisiyle Uçankuş Tv kameralarına yakalandığını tüm gece boyunda duyurmuştu.

Uçankuş TV, bir magazin programı değil, bir magazin kanalı olduğu için ve magazinin tüm sektörlerine (müzik, film, dizi, moda, vs. vs.) hareket ve heyecan getirmek için kurulduğundan bu görüntüleri diğer televizyon programlarından isteyen herkesle paylaşmaya hazırdı.

Ancak, böyle olacağına tam tersi bir durum gerçekleşti ve herkes şok oldu.

Çünkü Beyaz Tv ’nin “Söylemezsem Olmaz” programında Tarkan ’ın görüntülerini yakalayan Uçankuş Tv ’nin evli sunucusu Begüm Sürek Coşarer ’in, Tarkan ’ın sevgilisi olduğu söylendi hatta alt yazı verildi!!!

Tarkan ’ın sevgilisiyle görüntüleri az sonra Begüm Sürek Coşarer ve Sacit Aslan ’ın sunduğu Magazin Merkezi programında ekrana geldi

Yakından uzaktan ilgisi olmayan bu konuya ikiliden çarpıcı yorumlar geldi.

Son derece mutlu ve huzurlu evliliği olan ve Tarkan ’ın sevgilisi olmakla itham edilen Begüm Sürek Coşarer; bu iddiaya bir hayli şaşırarak "Arkadaşlar şu anda bana bir şaka yapıyor olmalılar. Yok artık inanamıyorum. Tarkan'ın sevgilisi ben miymişim? Bu nasıl bir şaka? Benim ismimle beraber bu fotoğrafı nasıl yayınlayabilirler?" ifadelerinde bulunurken Sacit Aslan ise "Uçankuş ekibi tarafından Tarkan'ın yakalanması ne kadar önemliyse; bu iddiada yılın televizyon gafıdır. Açıp telefonu bu görüntüleri buradan isteselerdi verirlerdi.

Burada evli bir barklı bir kadını Tarkan'ın sevgilisi olarak lanse etmelerini bir hata olarak görmek istiyorum.

Ama eğer kaste mahsus yapılmışsa bu televizyonculuğun ve özellikle Beyaz TV'nin yüz karasıdır. Burada büyük bir özür borçları var. Üst düzey yönetimi de bu büyük hatayı hiç hoş görmeyecektir. Orada Sinan Özedincik gibi yılların gazetecisi var. Derhal ekrande geçilen alt yazıya müdahale etmek mecburiyetindelerdi"
dedi.