Hürriyet'ten İzzet Çapa'nın bugünkü yazısı..

Geçtiğimiz şubat ayında ABD ’de gözlerden uzak bir şekilde hayatlarını birleştiren moda dünyasının ünlü çifti Ece Sükan ve Ümit Benan beklenmedik bir şekilde boşanma kararı aldı.

Çifti boşanmaya götüren sebebin, ikisinin de iş trafiğinin yoğunluğu olduğu söyleniyor. Yaklaşık yedi ay süren evlilik kavgasız, gürültüsüz bir şekilde, iki tarafın da isteğiyle dostça noktalanmış.

“Kalbim hep Ece ’yle” demişti

Bana sorarsanız aralarına mesafeler girdi. Hatta bunu üç ay önce Ümit ile yaptığım söyleşide kendisine yöneltmiş ve mesafelerin ilişkilerini nasıl etkilediğini sormuştum. Ümit de bana “Ayrılıklar ilişkimizi besliyor. Dünyanın neresinde olursa olsun, kalbimin bir yanı hep Ece ’yle” demişti. Bence Ümit bu cümleleri evlilik yeniyken aşkın çoşkusuyla söylemişti. Ne yazık ki bir kez daha eskilerin sözleri doğru çıktı. Gözden ırak olan, gönülden de ırak düştü.

Vale kavgası

Ece Sükan-Ümit Benan çifti, geçen martta Bebek ’te valeler tarafından darp edilmiş, Ece Sükan olayı mahkemeye taşımıştı. “Vale terörü” başlığı da uzun süre manşetlerde kalmıştı.