Ebru Polat: Karşıma Gelen Erkeklerde Tık Yok


Ünlü şarkıcı, verdiği bir röportajda ilişkilerle ilgili gelen sorulara, "Benim karşıma gelen erkeklerde tık yok. Kendim gibi birini istiyorum." dedi.

Ebru Polat, yeni albümü '9 Hit' ile kendi deyimiyle yaz aylarına sağlam bir giriş yaptı. Serdar Ortaç'tan aldığı 'Aradım Seni' şarkısıyla çıkış yapan Polat, müzik piyasasında herkesin birbirinin kuyusunu kazmaya çalıştığını söyledi ve olay yaratacak açıklamalar yaptı.

"DİLİM VARMIYOR AMA NİŞANLIMLA AYRILDIK"

Nişanlınız kıskanç mı?: Hayır benim işime hiç karışmaz, hep başarılı olmamı ister. Çok iyi bir adam özünde ama çok sinirli. O yüzden çok iyi anlaşamıyoruz. Kıskançlığı yok ama dırdırı çok (gülüyor). Dilim varmıyor söylemeye ama nişanlımla ayrıldık bir süre önce. Her şey kader, kısmet. İkimiz için de hayırlısı olsun.

"KARŞIMA GELİNCE TIK YOK"

Genelde hakkınızda öyle haberler yapılıyor ki, erkekler sizi elde etmek için savaş halindelermiş gibi… Bu haberleri okuyunca ne düşünüyorsunuz?: Gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum. Bir yere gidiyorum, çevremdekilere 50 tane telefon geliyor, "Benim aşkım oraya gelmiş, benim prensesim şuraya gitmiş" diye ama benim karşıma gelince tık yok. Sahte insanla işim olmaz. Kendim gibi insan istiyorum..

"EN BEĞENDİĞİM TÜRK ERKEĞİ TOLGAHAN SAYIŞMAN"

En yakışıklı bulduğunuz Türk erkeği kim?: Tolgahan Sayışman. Kendisi aynı zamanda ailece görüştüğümüz bir insan. O yüzden karakterini de bildiğim için dört dörtlük bir insan diyebilirim onun hakkında. Hem kişiliği güzel hem de kendisi...