Brad Pitt ve Angelina Jolie Boşanmasında Yeni Bir İddia
Hollywood’un gözde çifti olarak kabul edilen Brad Pitt ve Angelina Jolie ilişkisi hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı

Radaronline sitesinin iddiasına göre Brad Pitt’in elinde, Angelina Jolie ile geçirdiği 12 yıl içinde yaşadıklarını anlattığı ses kayıtları bulunuyor ve bu ses kayıtları Pitt’in zaman zaman buluştuğu ünlülerin medyumu olarak tanınan Ron Bard ile yaptığı görüşmeleri içeriyor.

Eğer bu konuşmalar gün yüzüne çıkarsa, Angelina’nın çocuklarının velayetini alması ise tamamen imkansız olduğu söyleniyor.

İddialara göre, ses kaydında Angelina Jolie, cinsellik sırasında kendini kesip kanını da Brad Pitt’in üzerine damlatmayı seviyordu. Ancak Brad Pitt’in ise bundan pek de hoşlanmadığı belirtiliyor.

Sitenin bir diğer iddiası ise Pitt; medyumu Ron Bard’a eşinin aşırı zayıflığından da yakınıyor olması. Angelina Jolie’nin kendini bir odaya kitlediğini ve günlerce hiçbir şey yemeden orada kaldığını da anlatıyor.

Brad Pitt’in, “Angelina sanki iki farklı kişi gibi. Bazen kendine zarar verecek şeyler de söylüyor ve yapıyor. Şiddet içeren bir yanı var” dediği de iddialar arasında yer alıyor.