Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre Fahriye Evcen ’in yaptığı kaprisler son dönemde magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu önce yönetmen Hilal Saral ’la, ardından da rol arkadaşı Elçin Sangu ’yla tartıştı. Ancak Evcen gibi birçok ünlü oyuncu da kaprisleriyle bir dönem adından söz ettirmişti. İşte Evcen ’le yeniden gündeme gelen oyuncu kaprisleri.

FAHRİYE EVCEN: 'HER SETTE VUKUATI VAR'

Evcen ’in basına yansıyan ilk ‘kapris ’ haberi Yalancı Bahar dizisinin setinde gerçekleşti. İddiaya göre Evcen, kostüm görevlilerine "Gerizekalılar" diyerek bağırmıştı. Çalıkuşu ’nun setinde ise makyözle tartıştığı için çekimler iptal olmuştu.

Kurt Seyit ve Şura ’nın tanıtım çekiminde Kıvanç Tatlıtuğ ’u 3 saat bekletince, yakışıklı oyuncu çıldırmıştı. Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk çekim gününde, kendisini beklettiği için yönetmen Hilal Saral ’la tartıştı ve seti terk etti. Birkaç gün sonra sette oyuncu Elçin Sangu ’yla tartışıp, rol arkadaşını ağlattı.

MERYEM UZERLİ: 'KOŞU BANDI KAPRİSİ'

Kaldığı otelin spor salonunda hayranlarının ilgisinden bunalan Meryem Uzerli, otelin koşu bandını odasına taşıtmak istemişti.  Uzerli ’nin kaprisi otel yönetimi tarafından reddedilince, yapımcı 4 bin liraya koşu bandı almıştı.

SANEM ÇELİK: 'HERKESİ CANINDAN BEZDİRDİ'

Sa­nem Çe­li­k ’­in, kaprisleriyle ek­ra­na ve­da eden 'İna­dı­na Ya­şa­mak' di­zi­si­nin se­tin­de, yö­net­men­den oyun­cu­la­ra her­ke­si ca­nın­dan bez­dir­di­ği id­di­a edil­di. Se­nar­yo­dan, çe­kim­le­re ka­dar her şe­ye mü­da­ha­le eden Çe­lik, yö­net­men Ser­dar Akar'ı çıl­dırt­tı.

NAZ ELMAS: 'SET ÇALIŞANLARINA KÖTÜ DAVRANIYOR'

Naz El­mas'ın set­te çı­kan ye­mek­le­ri be­ğen­me­di­ği ki­mi za­man set ça­lı­şan­la­rı­na kö­tü dav­ran­dı­ğı bu yüz­den de çok se­vil­me­di­ği id­di­a edi­li­yor.

KIVANÇ TATLITUĞ: 'EMEKTAR OYUNCUYU KIZDIRDI'

Kı­vanç Tat­lı­tuğ, 45 yıl­lık emek­tar oyuncu En­gin Şen­kan'la set­te kav­ga et­ti. Tat­lı­tuğ, us­ta oyun­cuy­la kar­şı­lık­lı sah­ne­sin­de oyun ver­mek is­te­me­di ve Şen­kan ko­nu­şur­ken gül­me­ye baş­la­dı. İki­li ara­sın­da­ki sert tar­tış­ma Şen­ka­n ’­ın ‘Ter­bi­ye­siz he­ri­f” di­ye ba­ğı­rıp se­ti terk et­me­siy­le son bul­du.