Yeni single çalışması ile müzik severlerin beğenisini kazanan Aydın, geçtiğimiz günlerde Marka İstanbul’da sahneye çıktı.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Aydın’ın sahnesine konuk olan ünlü oryantal Nuran Sultan dansıyla büyük beğeni topladı.

Aydın sahnede Nuran Sultan’ın göğüslerinin silikon olup olmadığını kontrol ederken 2008’den beri evli olduğu ortaya çıkan ünlü sanatçı bu kontrol sonrası,

 “Aman Eşim Duymasın“ diyerek espri yaptı.tv8’de yayınlanan Pelin Çini ve Sacit Aslan’ın sunduğu Aramızda Kalsın programına bugün Kuşum Aydın konuk oldu…

Yazar Onur Baştürk’ün bugün ki köşe yazısında Aydın’ın yeni albüm kapağı için çektirdiği siyahî pozları eleştirmesine ve kendisini dikkat 
çekmeye çalışmakla itham etmesine ünlü sanatçı tepki gösterdi.

Aydın, yazılarını çok samimiyetsiz ve yanlı bulduğunu ve kendisine asla muhatap görmediğini söylediği Onur Baştürk’e şöyle seslendi:“Bak canım ben iki üniversite bitirdim ve Milano’da master yaptım. 
Sen sadece gördüğünü yazmışsın sen önce gel beni tanı. 
Ben zamanında televizyonda program yaparken ilk 100 de 4’üncü olmuş bir insanım. Git bunları araştır. Benim işim eğlendirmek. Beğenmiyorsan izleme. Siyahî olmak istedim evet, her hangi bir dizi veya sinema yıldızı olmak istesem de kime ne.... "

"Bu ne kıskançlıktır bu nasıl bir öfkedir yahu. Onur Baştürk’ü gerçekten muhatap kabul etmiyorum. Kendisine bir dizi veya albüm teklifi gelse ilk günden kabul etmezse benim adım Kuşum Aydın değil. Bana bunları söylemeden önce bir duracaksın. Daha düzgün bir yazı yazsan eline mi yapışırdı. Bu nasıl bir öfke bu nasıl bir mastürbasyondur. Sende ki karizma sönük olabilir ama bu kadar kötü bir ruh olmayın. ”

 Ünlü yıldız Aydın, 2008 yılından beri Tülay Çakır isimli saç stilisti bir hanımla evli olduğunu ilk kez Aramızda Kalsın’a açıkladı.
 Fakat şu anda aralarında büyük bir sevgi olmadığını söyledi.Sanatçının eşi Tülay Çakır da Almanya’dan canlı yayına telefonla bağlanarak bu evliliği doğruladı.
 Aydın’la birbirlerine çok âşık olarak evlendiğini, sanatçıyı hem iyi bir arkadaş, hem de bir kardeş gibi sevdiğini söyledi.