Magazin gündemine bu hafta Murat Başoğlu damga vurdu. 14 yıllık evli olan Murat Başoğlu teknede bir güzelle sarmaş dolaş yakalanmıştı. Hata olduğunu dile getiren ve teknede yakalandığı kadını tanımadığını söyleyen Murat Başoğlu eşi Hande Bermek ile mutlu olduğunu söylemişti. Uzun zamandır konuşmayan Hande Bermek aldatma görüntüleriyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

İş adamı Ayhan Bermek'in kızı olan Hande Bermek 14 yıl önce Murat Başoğlu ile evlenmişti. Can adlı bir çocukları olan çiftin evlilikleri aldatma görüntüleriyle sarsıldı. Konuyla ilgili açıklama yapmayan Hande Bermek, aldatma görüntüleri sonrası ilk kez konuştu. Habertürk'te yer alan habere göre Hande Bermek biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hande Bermek yaptığı açıklamada, "Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. İzin verirsen eğer ve hâlâ gerekliyse cevap vermem için biraz zamana ihtiyacım var" cevabını verdi.

DAHA ÖNCE DE YAKALANMIŞTI 

Murat Başoğlu daha önce de yakalanmıştı. Özcan Deniz ile ilişki yaşayan Buse Narcı'ya mesaj atan Murat Başoğlu konuyla ilgili açıklama yapmamıştı. 

INSTAGRAM HESABINI KİLİTLEDİ 

Murat Başoğlu aldatma görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından instagram hesabını kilitledi.