Dün gece bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman (32) ile şoförü Volkan K., konakladıkların otelin önünde Enis D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Emrah Karaduman ve Volkan K.’nin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri devam ederken, zanlı Enis D. ise öğle saatlerinde Yunus Emre Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edilmişti. Enis D.’nin çıkarıldığı mahkemece, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

ALEYNA TİLKİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ, ÇIKIŞTA AÇIKLAMA YAPTI 

Tilki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaşandığına dikkat çekti. Tilki, “Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah’a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok” dedi.

Bir gazetecinin, ‘Görüşebildiniz mi?’ sorusuna ise Tilki, şöyle cevap verdi:

“İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Zaten şuuru, bilinci her şeyi açık. Çok iyi bir durumdayız, hiçbir şey yok.”

SALDIRGAN: ALEYNA TİLKİ'YE AŞIĞIM. O YÜZDEN BIÇAKLADIM

Saldırgan Enis D. polisin yaptığı operasyonla yakalandı. Saldırganın ilk ifadesinde, "Aleyna Tilki'ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım" dediği öne sürüldü. Enis D., şoför Volkan Karaca’nın ise araya girmesi nedeniyle yaralanmış olabileceğini belirtti. 

Saldırgan Enis D., Yunus Emre Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Enis D., adliye öncesinde polisler tarafından sağlık raporu için getirildiği Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde gazetecilerin "Niçin bıçakladın?" sorusuna yanıt vermedi. Enis D., sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye götürüldü.

 Şarkıcı Aleyna Tilki'ye "platonik aşk" duyduğu iddia edilen ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HASTANEDEN KARADUMAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Eskişehir’de dün gece bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama yapıldı. Yaralıların sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nurdan Acar, "İlk müdahaleleri Acil Tıp Ana Bilim Dalınca başarıyla yapılıp, hastalarımız ameliyathanede başarılı geçen operasyonlar sonrasında şuan hastamızın biri serviste, diğeri ise yoğun bakımda takiplerine devam edilmektedir" dedi.

KARADUMAN YOĞUN BAKIMDA

Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi veren Acar, "Yoğun bakımda. Şuan için yoğun bakımda olan hatalar için dikkatli konuşmak gerekir. Genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Takipleri de inşallah iyi geçecek. Acil şifalar diliyoruz kendilerine" ifadelerini kullandı.

Karaduman’ın başka bir hastaneye sevkinin söz konusu olmadığını da açıklayan Doç. Dr. Acar, "Herhangi bir sevk söz konusu değildir. Hastanemiz zaten 3’üncü basamak bir üniversite hastanesidir. Şuanda başarıyla tedavisi devam etmektedir" diye konuştu. Bir gazetecinin de, ‘Yakınlarından İstanbul’a götürelim diye bir talep geldi mi?’ sorusuna da Acar, "Henüz bir taleple karşılaşmadık" yanıtını verdi..

Emrah Karaduman kimdir?

Emrah Karaduman, 4 Kasım 1987 tarihinde Samsun'da doğdu. Müzikal yeteneğini geliştirmek için konservatuvara yazılsa da parasal zorluklar yüzünden eğitime devam edemedi. Bir dönem Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayalindeki müzikal kariyerin peşine düşmek için İstanbul'a taşındı. Kadıköy'de bir barda çalışırken Hande Yener'in sahne ekibi Emrah'a ulaşarak Yener'in orkestrasına katılma teklifi yaptı. Bu teklifle birlikte yıllarca Hande Yener ile çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yaptı.

Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 12 Haziran 2015'te DMC tarafından piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi.

İlk single çalışması olan Cevapsız Çınlama isimli albümünde parçayı Aleyna Tilki seslendirdi.