AHMET ÖZHAN ’IN VELİAHTI...

Nilgün Belgün ’le içten bir sohbet gerçekleştiren Ahmet Özhan, kendisinin veliahtı olarak kimi gördüğü sorusuna Bekir Ünlüataer cevabını verdi.  Ahmet Özhan, Nilgün Belgün ’e akraba sayılırsınız diyerek ünlü sunucunun eski ilişkisine göndermede bulundu. Nilgün Belgün de "Evet akraba sayılırız, Bekir Ünlüataer ’e buradan sevgiler" diyerek iyi dileklerini iletti.

VE BÜYÜK SÜRPRİZ...

Ahmet Özhan, “Ah Aşk” adlı şarkısını söyledikten sonra Nilgün Belgün, Ahmet Özhan ’a büyük bir sürpriz yaparak eşi Filiz Akbulut ’u stüdyoya davet etti. İlk kez böyle bir sürprizle bir televizyon programında bir araya gelen ikili canlı yayında mutlu evliliklerinin hiç bilinmeyen yanlarını izleyiciyle paylaştılar. Çok ciddi bir insan olarak görülen Ahmet Özhan ’ı, eşi "Muhteşem bir insandır, ciddi görünümünün aksine evde adeta çocuk gibidir. Neşelidir, eğlencelidir, evde çok keyifli vakit geçiririz, özellikle Ahmet Bey bana takılmaya bayılır. Evde bana Ayşegül diye seslenir" sözleriyle anlattı.

BİTMEYEN AŞK BİTMEYEN TANGO...

Ahmet Özkan, Aşk Tangosu adlı şarkıyı hem söyledi hem de eşiyle tango yaptı. Önce Nilgün Belgün ’le tango yapan Ahmet Özhan, eşi Filiz Hanım ’la tango yaparken stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Programdan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...