THE AMERICAN FUTURE COLLEGE ÖĞRENCİLERİ YIL SONUNDA YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubu bünyesinde eğitim veren The American Future College öğrencilerinin, resim sergisi ve yabancı diller gecesi düzenlendi.

GAÜ Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, GAÜ Okullar Grubu Kordinatörü ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen gecede, The American Future College öğrencilerinin hazırladıkları resim ve el işi çalışmalarını sergiledi. Resim öğretmenlerinin katkısıyla gerçekleşen sergi ile ilgili yapılan açıklamada, yıl içinde yaş gruplarına göre birçok farklı çalışma hazırlandığı ve sanat alanında öğrencilerinin bakış açısını genişleterek geliştirmeyi hedefledikleri belirtildi.

   

The American Future College Müdürü Sevim Kayıkcı, öncelikle resim ve elişi sergisi ve yılsonu gösterisinde emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, yoğun geçen bir yılın ardından öğrencilerin tatili hak ettiklerini ve başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade etti.Yabancı dilin önemini vurgularken ‘’ 3 dil 3 insan yetiştiriyoruz’’ dedi.

The American Future College öğrencileri ayrıca, İngilizce ve Fransızca hazırlanan müzikler, danslar ve piyeslerle ailelerine guru dolu anlar yaşattı.


Gece dahilinde Anaokul öğrencilerinin gösterisi geceye renk katarken, 4 yaş ve 5 yaş öğrencileri Bees, Ladybirds, ABC,  Alfabe Şarkısı’nı söyledi. Ladybirds  sınıfı  Numbers Song – Sayılar Şarkısı ve  Bees sınıfı Days Song – Günler Şarkılarını söyledi. 3 yaş grubu öğrencilerinden Butterflies sınıfının  “Weather Song”  oyunlu şarkısı ailelerin begenisini topladı.  5 yaş öğrencileri Ladybirds dansını Fransızca ile birleştirdirdi. Bees  sınıfı giydikleri kostümlerle izleyicileri sevdiğimiz masal kahramanlarıyla  buluşturdu. Ladybirds sınıfı, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını canlandırdı.

  

Gecede 6. sınıf öğrencileri, hazırladıkları Rusça ve İngilizce şarkıları söylerken, 7. sınıf öğrencilerinin hazırladığı dans gösterisi ise büyk beğeni topladı. 6. sınıf öğrencilerinden Aysu Mişon Shakespear’in  ‘Sonnet Eighteen’ şiirini okuduğu gecede, 7. sınıf öğrencilerinden Gülseren Üçok Robert Desnos dan ‘Un Alligator’ isimli Fransızca şiiri okudu. 6. sınıfların Fransızca Ego şarkısıyla hazırladıkları muhtaşem dans gösterisi yapıldı. 9. Sınıf öğrencilerinden Muhsin Gürün’ün hazırladığı Micheal Jackson dansı ile Micheal Jackson olan öğrenci ayakta alkışlandı.