Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi tarafından “Bana Sevgini Anlat” fotoğraf sergisinin ikincisi 14 Şubat’ta düzenleniyor.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs TechnoPark Sergi ve Fuaye Alanı’nda halka açık olarak düzenlenecek sergi, “14 Şubat Sevgililer Günü”nde saat 14.00’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi tarafından açılacak.

İletişim Fakültesi Reklam Tasarım Atölyesi ve dersi kapsamında geçen yıl birincisi düzenlenen sevgi temalı fotoğraf sergisi ve atölye çalışmaları ile ilgili açıklama yapan proje koordinatörü ve öğretim görevlisi Feriha Dikmen, serginin amacının; farklı bakış açılarından sevginin farklı şekillerde ifade edildiğini fotoğraflar yolu ile göstermek olduğunu belirtti.

SERGİNİN GELİRİ KIBRIS ÇOCUK VAKFI’NA

Serginin, genç iletişimcileri ve reklam dünyasına yön verecek geleceğin reklamcıları olarak yükseköğretim sonrası kariyerlerine başlayacak İletişim Fakültesi öğrencilerinin gelişimine “önemli” katkılar yapacağını kaydeden Dikmen, GAU öğrencilerinin objektiflerine takılan karelerin yer alacağı sergiden elde edilecek gelirin Kıbrıs Çocuk Vakfı’na bağışlanacağını ifade etti.

“Öğrencilerin değişik bakış açılarıyla sevginin fotoğraf karelerine aktarıldığı” ve İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin danışmanlığında gerçekleşen etkinlikte, ayrıca İletişim Fakültesi öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından Fotoğraf Özel Ödülleri de sahiplerini bulacak.