NDM Ajans Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş'ın organizasyonunu yaptığı Mersin'li ünlü sinema,dizi,tiyatro oyuncusu Deniz Oral'ın 33. sanat yılı etkinliklerine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'ten büyük destek geldi.

Bakan Çelik'i makamında ziyaret eden AGİP Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, NDM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ve Ünlü oyuncu Deniz Oral organizasyon hakkında bilgi verdi.

Oral 33. sanat yılını dolduğunu belirterek hayali olan bu gecenin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. Oral Mint Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güven başta olmak üzere kendisine bu gece için destek veren,sinema, müzik ve tiyatro dünyasına şimdiden teşekkür ederim. Sayın Bakan'ımın bu gecede bizlerle olması benim için en büyük onurdur. İnşallah tüm kültür ve sinema dünyasının buluşacağı bu organizasyon Mersin içinde büyük bir tanıtım olacaktır dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sanatın ve sanatçının daima hükümet olarak yanlarında olduğunu söyledi. Bakan Çelik NDM Ajans Organizasyonunda yapılacak organizasyon için gereken desteği vereceklerini ve Deniz Oral'ın bu anlamlı gecesinde olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Organizasyon komitesi başkanlığını üstlenen AGİP Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç'ta Deniz Oral'ın Mersin için bir değer olduğunu ifade ederek Mersinlilerin böylesi bir organizasyona sahip çıkacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.